LABORATORUL VESELIEI

Spectacol realizat de Laura și Adam Boboc

Laboratorul veseliei este un spectacol interactiv cu marionete cu fire care îi invită pe micii spectatori să cerceteze şi să experimenteze prin joc.

Sinopsis:
Dollo şi Lollo au un laborator ale cărui porţi sunt deschise pentru toţi copiii dornici să experimenteze prin joc şi veselie. Astfel, folosind ca principal ingredient fantezia, vor reuși să călătorească atât în trecut, cât şi în viitor. Printr-un exerciţiu de echilibristică foarte ingenios, Lollo va pătrunde alături de micii cercetători în tainele atracţiei gravitaţionale, reuşind să o „anuleze” pentru câteva momente.
Ajutați de năstrușnicul asistent Johnny vor fi dezvăluite în chip nebănuit evoluția și tainele zborului. După o cercetare atât de „exigentă” este binevenit un momențel de relaxare. Nimic mai simplu, pentru aceasta sunt invitați în magicul laborator neîntrecutul jongler Ciufulici și balerinele Nina și Tina.

Durata spectacolului: 40 minute.
Vârsta de adresabilitate: 3+

Class Activities

Date : 04 apr. 2022

Teatrul Prichindel

 

 

 

Misiunea Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia este aceea de a oferi producţii și evenimente teatrale pentru a educa prin teatru, în vederea creșterii nivelului de dezvoltare culturală a comunităţii județului. Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia îşi desfăşoară activitatea pe baza programului de management elaborat de către director-manager, în concordanţă cu strategiile culturale şi educativ-formative stabilite de Consiliul Judeţean Alba.

Contact

Str. Andrei Mureșanu, Nr. 3, 510117, Alba Iulia, Jud. Alba, RO
+4 0372-758-351 / +4 0258 811 752
secretariat@teatrulalba.ro
FII PREGĂTIT