DUPĂ MELCI

Regizor artistic: Cristian Pepino
Scenografie: Cristian Pepino, Vlad Tănase
Muzica: Nicu Alifantis

Distrbuția: Teodora Popa, Viorica Boda, Irina Melnic, Ramona Mincu Benchea, Radu Hăprian Dan, Mădălin Costea, Iulian Săsăran

Construcție păpuși: Vlad Tănase
Execuție costume păpuși, costume actori: Mirela Tămășan

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini și proiecție: Ovidiu Tămășan, Călin Popa
Sunet: Florin Andrea

Manager: Ioana Bogățan

Durata spectacolului: 40 minute
Vârsta publicului ţintă: 7 +

Limba în care se joacă spectacolul: română

 

Scurtă prezentare a spectacolului:

“DUPĂ MELCI e înainte de orice un spectacol eliptic… Cuvântul e utilizat marginal, minimal, devine important mai degrabă prin latura lui sonor-muzicală. Este un spectacol al simțirilor, al trăirilor și depinde de universul interior al fiecăruia să-i descifreze tainele. Expresia vizuală joacă aici un rol esențial și merge mână în mână atât de bine cu muzica lui Nicu Alifantis încât ești tentat să te întrebi dacă nu cumva asistăm la un videoclip live… Veți avea parte de muzică de calitate, plină de sensibilitate, inocență, copilărie. Cântul muzicianului este sincer, vulnerabil și valoros. Actorii servesc cu desăvârșire discursul regizoral, iar acesta din urmă este avansat cu maturitate reușind proba supremă… să transmită mesajul dincolo de cuvânt. Te prinde, te lași dus de val, iar uneori i te supui fără să-ți dai seama.

Și ce ar fi însemnat toate astea fără un Cristi Pepino care să le pună cap la cap atât de firesc…”

Inspirat de poemul DUPĂ MELCI a lui Ion Barbu și de muzica lui Nicu Alifantis, spectacolul oferă o reprezentare vizuală în care se îmbină mișcarea scenică și videoproecții.

Cristian Pepino, regizor

 

Class Activities

Date : 11 ian. 2018

Teatrul Prichindel

 

 

 

Misiunea Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia este aceea de a oferi producţii și evenimente teatrale pentru a educa prin teatru, în vederea creșterii nivelului de dezvoltare culturală a comunităţii județului. Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia îşi desfăşoară activitatea pe baza programului de management elaborat de către director-manager, în concordanţă cu strategiile culturale şi educativ-formative stabilite de Consiliul Judeţean Alba.

Contact

Str. Andrei Mureșanu, Nr. 3, 510117, Alba Iulia, Jud. Alba, RO
+4 0372-758-351 / +4 0258 811 752
secretariat@teatrulalba.ro
FII PREGĂTIT