CRĂIASA ZĂPEZII

după Hans Christian Andersen

Regia și adaptarea: Oana Leahu
Scenografia: Hristina Nedeva-Mladenovic
Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Teodora Popa, Adam Boboc, Ioana Bogățan, Laura Boboc, Viorica Boda, Iulian Costea, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu

Regia tehnică: Elena Madaras
Producție decor: Costache Gavril Siriteanu
Sunet: Florin Andrea
Lumini: Călin Popa, Ovidiu Tămășan
Mașinist: Gheorghe Hațegan
Realizare costume: Mirela Tămășan

Vârsta de adresabilitate: 5+

Data premierei: 19.12.2021 / Sala 67 – Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia

Scurtă prezentare a spectacolului:

Crăiasa Zăpezii este un spectacol care vă invită să vă bucurați de jocurile copilăriei, de trandafiri, zăpadă și cântece, ca apoi să vă gândiți puțin că totul trece foarte repede și, trăind tot felul de experiențe de viață, devenim adulți! Important este să nu uităm să ne păstrăm un strop de copilărie în suflet, să credem în prietenie și iubire! Sunt valorile care ne pot face viața frumoasă și plină de sens!
Dar, uneori, aceste valori sunt puse în pericol de orgoliu și răutate – cioburi din oglinda fermecată a Vrăjitorului ispititor, și riscăm să ne pierdem în haos.
Va reuși oare Grete să-și regăsească prietenul, pe Karl – micuțul matematician răpit de Crăiasa Zăpezii?! În căutările ei, curajoasa noastră eroină depășește multe obstacole, avându-l drept călăuză pe renul Bum-bum, dobândind ajutor și prețuire de la plante, păsări, figuri princiare, tâlhari și ființe situate între realitate și magie.
Dragi spectatori vă invit să-i urmați pe Grete și Karl în aventura lor și sper ca în timp să găsiți răspunsul la ultima întrebare a Vrăjitorului:
Iubirea să fie oare cea care poate orice vrajă să doboare?!

Oana Leahu -regizor

Class Activities

Date : 20 dec. 2021

Teatrul Prichindel

 

 

 

Misiunea Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia este aceea de a oferi producţii și evenimente teatrale pentru a educa prin teatru, în vederea creșterii nivelului de dezvoltare culturală a comunităţii județului. Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia îşi desfăşoară activitatea pe baza programului de management elaborat de către director-manager, în concordanţă cu strategiile culturale şi educativ-formative stabilite de Consiliul Judeţean Alba.

Contact

Str. Andrei Mureșanu, Nr. 3, 510117, Alba Iulia, Jud. Alba, RO
+4 0372-758-351 / +4 0258 811 752
secretariat@teatrulalba.ro
FII PREGĂTIT