Încarc Evenimente

CIOBANUL ȘI DOMNIȚA – premiera spectacolului

01 octombrie 2022

Basm scris de Regina Maria

Dramatizarea, versuri și regia artistică – Toma Hogea
Scenografia – Alina Dincă Pușcașu
Muzica – Cári Tibor
Light-design și proiecție – Lucian Moga

Distribuția: Tudor Cristian Popa, Teodora Popa, Laura Boboc, Irina Melnic, Mădălin Costea, Adam Boboc,
Iulian Costea, Ramona Benchea Mincu, Viorica Boda

Regia tehnică – Elena Madaras
Sculptură păpuși și decor – Constantin Butoi
Pictură – Alina Dincă Pușcașu
Realizare costume – Mirela Tămășan
Lumini – Ovidiu Tămășan, Călin Popa
Sunet – Florin Andrea
Mașiniști – Gheorghe Hațegan, Florin Badiu

Manager teatru – Ioana Bogățan

Spectacol de teatru pentru copii / 50 min. / 7+

Descriere:
„Ciobanul și Domnița” este o poveste unică, cu inflexiuni romantice, cu emoție, cu umor și lirism, care poartă semnătura Reginei Maria. Primul pas în crearea acestui spectacol a fost adaptarea scenică a textului, încercând să aduc la rampă tema poveștii: a iubirii și a sacrificiului.
„Ciobanul și Domnița” nu este doar o poveste de iubire interzisă, ci mai degrabă o „radiografie” asupra inimii, asupra fericirii, asupra propriilor noastre decizii importante de viață. Dacă Faust își vinde sufletul pentru nemurire, în povestea noastră, Ciobanul nu-și vinde sufletul pentru nemurire, în schimb renunță la SUFLET și la CREDINȚĂ pentru iubire, pentru Domniță!
Valoarea literară a poveștii, încărcată de metafore și simboluri, a deschis sufletul și imaginația creatorilor: regizor, scenograf, compozitor și, evident, actorilor, spre o mare provocare și inedită transpunere scenică.

Toma Hogea, regizor artistic

Bilete:

28  lei pentru adulți;
15  lei pentru studenți și pensionari;
 7   lei pentru școlari / elevi;

Sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, în intervalul orar 9.00 – 14.00, de luni până vineri.

persoanele cu dizabilități beneficiază de bilete cu titlu gratuit, acestea putând fi ridicate de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea evenimentului

Bilete Online

Prin accesarea butonului „Bilete online” sunteți redirecționați pe website-ul www.eventim.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia se adaugă o taxă suplimentară, respectiv: taxa de administrare comandă 2.5% din valoarea biletului achiziționat online, transport 19 lei la achiziția online a biletului atunci când clientul solicită acest lucru, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma Eventim. Notificarea taxei suplimentare se afișează la momentul achiziționării de bilete online, în site-ul www.eventim.ro

  • Start:
    oct. 01 @ 06:00 pm
  • End:
    oct. 01 @ 06:00 pm
  • Event Category:

Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia

Sala 67 – Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia

Teatrul Prichindel

 

 

 

Misiunea Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia este aceea de a oferi producţii și evenimente teatrale pentru a educa prin teatru, în vederea creșterii nivelului de dezvoltare culturală a comunităţii județului. Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia îşi desfăşoară activitatea pe baza programului de management elaborat de către director-manager, în concordanţă cu strategiile culturale şi educativ-formative stabilite de Consiliul Judeţean Alba.

Contact

Str. Andrei Mureșanu, Nr. 3, 510117, Alba Iulia, Jud. Alba, RO
+4 0372-758-351 / +4 0258 811 752
secretariat@teatrulalba.ro
FII PREGĂTIT