»
Program » PROGRAM SPECTACOLE

PROGRAM SPECTACOLE

       


FINAL DE STAGIUNE LA PRICHINDEL
 


 
            Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia anunță închiderea stagiunii 2016 - 2017 în care ne-am bucurat de un număr de aproximativ 15 000 de spectatori prezenți în cadrul proiectelor teatrului: Festivalul Internațional de Teatru POVEȘTI Alba Iulia, Gesturi pentru toți (spectacole gratuite adresate copiilor din centrele de plasament, case de copii, persoane cu dizabilități), Caravana cu păpuși, Experiențe teatrale (participări la festivaluri naționale și internaționale), 1 Iunie, Sărbătorile de Iarnă, Ziua Teatrului de Animație, Povești noi pentru copii (Premiere), Săptămâna Altfel, Teatru Gazdă, Parteneriate și Producții cu alte instituții.
 
            „Stagiunea care s-a închis a fost una plină de proiecte și evenimente frumoase, dar și de performanțe pe care teatrul nostru le-a avut în festivalurile în care a fost prezent. Am fost selecționați la festivaluri atât în țară cât și în străinătate, unde am fost premiați și apreciați de către specialiști în domeniu. Ca în fiecare an, am colaborat foarte bine cu toți partenerii cărora le mulțumim cu această ocazie și în mod special cu C.J. Alba alături de care am construit proiecte frumoase.
            Pe perioada verii începând cu luna iunie, vom pregăti două spectacole noi,  MICA VRĂJITOARE, regia Todor Valov și PASĂREA MĂIASTRĂ, regia Gabriel Apostol, a căror premiere vor avea loc în stagiunea 2017 - 2018.  
            Mulțumim spectatorilor noștri, părinților și cadrelor didactice care consideră că teatrul este important în educația și dezvoltarea copiilor.”   
                

Ioana Bogățan, manager teatru

 


Biroul de marketing  

 

© Teatrul Prichindel 2015
Program spectacole teatrul de papusi